Elefant Möbel

Elefant Balkon tafel

Licht turquoise lak
Elefant Möbel
Elefant Balkon tafel
Licht turquoise lak
  € 499,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Ideaal voor het balkon.

  Een typisch Elefant-meubel: stabiel, weerbestendig - en weinig ruimte innemend. Als klapmeubel past deze balkontafel met rond blad niet alleen qua kleur perfect bij de klapstoelen van dezelfde look. Het frame van de tafel is eveneens gemaakt van thermisch verzinkt staal en de fabrikant in Oostenrijk heeft voor het tafelblad gekozen voor essenhout, net als voor de zittingen en rugleuningen van de stoelen. Als je deze tafel niet nodig hebt - wat wij helemaal niet veronderstellen, tenzij het hartje winter is en het balkonseizoen nog niet echt is begonnen - kun je hem gewoon inklappen en op een beschermde plaats opbergen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207280

   Thermisch verzinkt plat stalen frame. Tafelblad gelakt essenhout (hout oorsprong Oostenrijk). Plastic voetdoppen om de basis te beschermen. Ø 70 cm, hoogte 74 cm. Gewicht 12,2 kg. Vouwformaat H 99 × D 12 × B 70 cm. Gemaakt in Oostenrijk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen