Menu
Manufactum

Eikenhout uitprikken

Manufactum
Eikenhout uitprikken
  € 4,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Vergeleken met kunststof is eikenhout niet alleen het mooiste materiaal, maar ook het duurzaamste in geval van twijfel. Door zijn natuurlijke eigenschappen kan het gemakkelijk omgaan met regelmatig contact met vochtige grond, en ook UV-geïnduceerde vermoeidheid zoals materiaalbreuk is uitgesloten. Ons uitsteekhout wordt ook geleverd met twee punten van verschillende omtrek - om kleinere en grotere zaailingen even voorzichtig te kunnen scheiden.

  Beschermt tere zaailingen

  Het gereedschap dat tuiniers gebruiken om zaailingen te scheiden en te verplanten wordt meestal vervangen door minder geschikte hulpmiddelen zoals lepels, spelden, enz. voor thuisgebruik. Een echt uitsteekhout met een afgeronde punt is zacht voor tere zaailingen, en de verschillende dikke uiteinden zijn geschikt voor zaailingen van verschillende grootte. Het eikenhout wordt niet beschadigd door regelmatig contact met vochtige grond.

  Productinformatie

  Artikel nummer 51877

   Eikenhout. Lengte 17 cm. Gewicht 10 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten