Menu

Eekhoorn voederstation

Eekhoorn voederstation
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Voedsel voor slimme dieren

  De eekhoorn, eigenlijk een inheemse bosbewoner, wordt nu vaak aangetroffen in stedelijke gebieden als culturele opvolger. Ook daar is men afhankelijk van een voedselvoorziening het hele jaar door: voor de dagelijkse voeding en om een wintervoorraad aan te leggen. Dit stalvoederstation helpt daarbij - en maakt het mogelijk de behendige dieren te observeren bij het openen van het deksel en het uitnemen van de noten. Vogels en muizen beheersen deze "techniek" meestal niet en kunnen het voedsel niet bereiken. Het voederstation kan zowel op ruwbouwmuren als vrijstaand op een boomstam of houten paal worden gemonteerd en dient, indien gevuld met hele, ongedopte noten, om het hele jaar door te voeren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 87875

   Afhankelijk van de beschikbaarheid, gemaakt van massief ceder, douglasspar of lariks, allemaal houtsoorten die zeer goed bestand zijn tegen weersinvloeden. Venster van acrylglas. Hoogte 22,5 cm, breedte 17 cm, diepte 21,5 cm. Gewicht 760 g. Levering zonder voering.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu