Menu
Berliner Messinglampen

Dubbele treklamp messing variabel

Berliner Messinglampen
Dubbele treklamp messing variabel
  € 749,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Groeit mee met de tafel

  Flexibele eettafellamp met twee lampen die zowel horizontaal (telescopische stang) als verticaal (kabeltrek met contragewichten) kan worden versteld. Dit is vooral nuttig boven uitschuifbare tafels: Als de tafel wordt verlengd, kan de totale breedte van de armatuur worden gevarieerd van 91,5 tot 133 cm. Het "hoogteverlies" dat automatisch optreedt, kan worden gecompenseerd door middel van de praktische ophanging. De plafondarmatuur bestaat uit een stalen plaat; zorg voor een stabiele plafondconstructie. Beide armaturen kunnen afzonderlijk worden geschakeld.

  Berlijns koper. Solide. Origineel

  De Berlijnse lampenfabrikanten beleefden hun hoogtijdagen aan het begin van de 20e eeuw, de invloed van de Art Nouveau is onmiskenbaar. U zult merken hoe goed deze lampen zijn zodra u ze opzet of ophangt: De metalen onderdelen zijn gemaakt van massief messing of, in het geval van lange buizen, van messing geplateerd staal. De kappen zijn van mondgeblazen glas in houten mallen, de luifels zijn van porselein of messing en de toevoerleidingen zijn massieve textielkabels. Het in het messing geverfde patina is niet gezaponiseerd, zodat het gedeeltelijk (om contouren te benadrukken) of volledig kan worden verwijderd door het voorzichtig op te borstelen met fijne staalwol. Verzorging gebeurt met een beetje olijfolie en een pluisvrije doek. In tegenstelling tot de meestal onbevangen historiserende replica's zijn de Berlijnse koperen lampen van tijdloze helderheid.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 71636

   Twee opaalglazen kappen met elk 29,5 cm Ø. Luifel Ø 12 cm. Messing buis telescopisch van 62 tot 103,5 cm lengte. Twee textielkabels, lengte 5 m elk. Voor kamers tot een hoogte van ca. 3,60 m. Gewicht 7,1 kg. Twee metalen contactdozen E27 (2 x max. 60 W). Geleverd zonder lampen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen