Menu
Christof Beck Spielwaren

Dubbele garage

Christof Beck Spielwaren
Dubbele garage
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Een slaapplaats voor auto's. Laat ruimte voor gezinsplanning

  Natuurlijk is het een verleidelijke gedachte om de geliefde houten speelgoedauto in je eigen bed te laten slapen - maar wat als de auto levendige dromen heeft en begint te toeteren in mijn dromen? Of wat als ik per ongeluk op de auto rol en hij niet kan ademen? Dus is het beter om een slaapruimte vrij te maken in de dubbele garage. Daar kan de speelgoedauto zelfs met zijn familieleden praten als hij slapeloze nachten heeft bij volle maan, want in deze dubbele garage kunnen tot vier kleine voertuigen op twee niveaus worden geparkeerd. Daartoe wordt de tussenvloer eenvoudig met een hendel aan de zijkant als hellingbaan neergelaten en in een mum van tijd kunnen twee auto's het bovenste parkeerniveau oprijden. De garage zal toch niet uit zijn voegen barsten, daarvoor is hij veel te stevig gebouwd: van berkenmultiplex, dat met zijn uitstekende sterkte en stijfheid zelfs de eerste lastige parkeerpogingen gemakkelijk zal doorstaan.

  Speel als een kind. Rijden als een grote jongen

  Rood licht? De auto moet daar stoppen! Naar links? Kijk uit voor tegemoetkomend verkeer! Er staat een voetganger bij het zebrapad, we laten hem eerst oversteken ... Met behulp van een verkeersspeelstraat kan spelenderwijs de betekenis van kruispunten en verkeerslichten, tegenliggers en zebrapaden worden geleerd. En niet te vergeten de educatieve waarde van een speelstraat: Auto's fascineren kinderen nu eenmaal. In hun verbeelding kunnen ze in de rol van volwassenen kruipen en over de weg brullen, oeps, piepende banden, rood licht, stop! Natuurlijk moet de gepassioneerde veelrijder de auto ook tussendoor van brandstof voorzien - en de gebeurtenissen rond een benzinepomp kunnen een echt avontuur worden. De auto is vuil geworden. Past hij in de badkuip? Maar nee, het heeft een eigen badkamer en rijdt door de wasstraat. En hij slaapt ook niet in bed, maar in de garage - totdat hij met een onverschrokken greep van de bestuurder weer de weg op suist.

  Hoogwaardige afwerking. Geschikt voor generaties

  Kinderen staan minder bekend om overdreven attent rijgedrag; speelgoedweg en houten auto, stoplicht en benzinestation moeten nogal wat weerstand kunnen bieden. De bijzondere robuustheid van het houten speelgoed staat centraal bij de fabrikant van onze verkeersspeelwegsets, die gevestigd is aan de rand van de Schwäbische Alb. Alleen hoogwaardige houtsoorten worden gebruikt, het speelgoed wordt met veel vakmanschap en kwaliteit vervaardigd en wordt uitsluitend in Duitsland geproduceerd. Nauwkeurig vakmanschap, schoon schuren, onschadelijke beitsen en vernissen behoren tot de normen van dit kleine familiebedrijf, dat in 1946 werd opgericht en nu door de derde generatie wordt geleid. Zo ontstaat onder de handen van de ervaren medewerkers duurzaam houten speelgoed dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204987

   Berkenmultiplex (herkomst Rusland), in kleur gebeitst en blank gelakt. Hoogte 11,5 cm, breedte 12,5 cm, diepte 13 cm. Gewicht 400 g. Levering zonder auto's.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen