Menu
Dr. K’s Soap Company

Dr. K's scheerolie

Dr. K’s Soap Company
Dr. K's scheerolie
  € 19,90
  € 12,90Basisprijs: € 258,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Duidelijk beeld. Scherpe contouren.

  Voor de scheerolie van Dr. K worden natuurlijke ingrediënten zoals abrikozenpitolie en vitamine E gebruikt. Het is aangenaam voor kleine irritaties en verfrissend door de pepermuntolie die het bevat. De milde, koudgeperste abrikozenpitolie is rijk aan essentiële vetzuren en vitamine A en C. Met zijn hydraterende eigenschappen voedt Dr. K's scheerolie de huid en houdt ze soepel. Het kan zowel worden gebruikt als een voorbereidende pre-shave olie in combinatie met scheerzeep of crème als een pure scheerolie. Bevochtig het te scheren baardgebied met warm water en masseer er vervolgens een paar druppels scheerolie van Dr. K. De ricinusolie in de olie zorgt voor een beschermende smeerfilm tussen de huid en het mes. De transparante olie is bijzonder geschikt voor het scheren van de baardcontouren, omdat deze tijdens het scheren zichtbaar blijven.

  Dr. K’s Soap Company. Baardverzorging handgemaakt in Ierland

  Met de Dr. K Soap Company in Cork, Zuid-Ierland, heeft oprichter Rob van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Dr. K, biochemicus van opleiding, volgt sinds 2011 zijn passie in zijn eigen laboratorium en produceert fijne zepen, huid- en lichaamsverzorgingsproducten voor mannen - zorgvuldig handgemaakt en volgens traditionele ambachtelijke normen. In Erlenmeyer & Co. worden alleen natuurlijke, zuivere ingrediënten gebruikt, die Dr. K waar mogelijk uit de regio betrekt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69511

   Dr. K's scheerolie kan gebruikt worden als pure scheerolie en als preshave olie. Plastic flesje van 50 ml.

   Ingrediënten: PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, TOCOPHEROL, MENTHA PIPERITA OIL, LIMONENE, LINALOOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen