Én Gry & Sif

Dozen en ballen vilt

Nieuw
Exclusief
Én Gry & Sif
Dozen en ballen vilt
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Als we onder de indruk zijn van een fabrikant, laten we ons graag inspireren door hun productwereld om nieuwe ideeën te bedenken. Samen met Gry & Sif hebben we deze handgevilte set van dozen en ballen van zuiver scheerwol ontwikkeld, die met zijn zachte gevoel en kleurrijke ontwerp aanzet tot vrij spel met educatieve waarde. Deze set is alleen in deze combinatie bij ons verkrijgbaar.

  De schat aan het einde van de regenboog

  Volgens de Ierse legende is er aan het einde van de regenboog een pot met goud en geluk. We kunnen geen goud beloven voor de regenboogkleuren van deze dozen en ballen, maar je zult wel een schat vinden: de speelse, gemakkelijke aanmoediging van je kind, dat zijn natuurlijke ontdekkingsdrang en dorst naar kennis kan volgen en de wereld zintuiglijk, emotioneel en cognitief kan ontdekken door vrij spel.

  Het begint allemaal met een indrukwekkende zintuiglijke waarneming: het ervaren van het zachte gevoel van de nieuwe wol, het aanraken, vastpakken en vrij hanteren van de dozen en ballen, die zijn aangepast aan de grootte van een kinderhand, het observeren van de vele kleuren en kleurnuances ... Dit gaat hand in hand met de ontwikkeling van motorische en cognitieve vaardigheden: Stapel de dozen in torens of nest ze in elkaar, sorteer de ballen in de bijpassende gekleurde dozen of tel ze gewoon, zet ze in verhouding tot het aantal dozen ... Wat je kind ook kan bedenken (en ze zullen met veel ideeën komen) om te doen met de dozen en ballen van vilt: je kroost zal zich zeker niet vervelen.

  Samen met Gry & Sif hebben we deze handgevilte set van zuivere Nieuw-Zeelandse wol samengesteld. In de geest van de pedagogie van Maria Montessori vervult het alle kwaliteiten van een "leermateriaal" en richt het zich specifiek op vrij, creatief spel, het traint het concentratievermogen en bevordert spelenderwijs de fijne motoriek en cognitieve vaardigheden. Het indrukwekkende assortiment dozen en ballen combineert de kleuren van de regenboog en moedigt je kind aan om de regenboog na te maken (en weer op te delen in zijn onderdelen).

  En mocht je kind ooit genoeg krijgen van dit fascinerende spel - wat we niet verwachten tot ze een bepaalde leeftijd hebben bereikt - dan heb je nog steeds de mogelijkheid om de kleurrijke dozen en ballen te verwerken in de decoratie van je interieur: als een andere schat aan het einde van de regenboog, bij wijze van spreken.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 208031

   100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland). Set van 6 mandjes en 47 ballen in de kleuren van de regenboog. Manden Ø 8,5-20 cm, hoogte 6-11 cm. Ballen Ø 4 cm per stuk.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten