Menu
Dovo

Dovo Shavette® olijfhouten handvat

Dovo
Dovo Shavette® olijfhouten handvat
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Voor professionals en beginners. De Shavette®

  De Dovo Shavette® is aan de ene kant het scheermes voor professionele kappers die het gebruiken voor het scheren van de baard, contouren en halsstreek, sommige kappers gebruiken het ook voor het scheren van het haar. Anderzijds is het voor de leek de gemakkelijkste introductie tot het scheren met een scheermes. Een praktisch kenmerk is dat het veel minder onderhoud vergt dan een recht scheermes, omdat het is uitgerust met klassieke verwisselbare mesjes. Voordat ze worden geplaatst, hoeven ze slechts aan één (tafel)rand te worden afgebroken of met een schaar te worden doorgeknipt. Twee houders (een voor korte, een voor lange mesjes) en een kort scheermesje zijn inbegrepen. Het bijzondere kenmerk van dit model zijn de haptisch aangename greepschalen van olijfhout.

  Productinformatie

  Artikel nummer 39228

   Geolied olijfhouten handvat. Bevestiging voor de meshouders van geanodiseerd aluminium. Inbegrepen zijn 2 meshouders (van glasvezelversterkte polyamide) en een scheermesje (van roestvrij staal). Lengte geopend 21,5 cm, breedte 2 cm, hoogte 1 cm. Gewicht met meshouder 20 g. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen