Menu
Krüger BRDR.

Dienblad tafel opvouwbaar

Eiken, Ø 60 cm
Nieuw
Krüger BRDR.
Dienblad tafel opvouwbaar
Eiken, Ø 60 cm
  € 1.199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Veelzijdig. Bijzettafel of serveerwagen

  Dit dienbladtafeltje, in 1963 ontworpen door de Deense architect Hans Bølling, getuigt zowel in zijn geheel als in zijn afzonderlijke onderdelen van humor en bruikbaarheid. Dankzij de slimme constructie kunnen de twee dienbladen worden verwijderd en als zodanig worden gebruikt. De trolley kan eenvoudig worden ingeklapt - scharnieren zijn verborgen in de tafelpoten - en plat worden opgeborgen. Op de lichtlopende wielen kan de tafel gemakkelijk worden verplaatst, zelfs in beladen toestand, naar elke plek waar een kleine opslagruimte nodig is. Dit multifunctionele meubel kan worden gebruikt als bijzettafel of als serveerwagen en kan worden opgeborgen om ruimte te besparen als hij niet wordt gebruikt.

  Het "Bølling Bakkebord" wordt gemaakt in een kleine Deense houtdraaierij die al sinds 1886 bestaat. Het frame is gemaakt van massief eiken- of notenhout, het oppervlak is zorgvuldig geschuurd en alleen geolied. De dienbladen van vezelplaat met hoge dichtheid zijn gefineerd met bijpassend eiken- of notenhout.

  Productinformatie

  Artikel nummer 208946

   Opvouwbaar frame en ladeframe van geolied eiken- of walnoothout. 2 uitneembare plateaus van HDF eiken of walnootfineer. Vernikkeld stalen zwenkwiel, polypropyleen loopvlak.
   Geolied eikenhout (herkomst Denemarken). 2 schalen van met eiken gefineerd HDF, Ø 60 cm, hoogte 3 cm. Inklapbare afmetingen H 52 × B 60 × D 5,5 cm. Gewicht 3,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen