Deuser Sports Systems

Deuserband rubber

Deuser Sports Systems
Deuserband rubber
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Moeilijk te geloven, maar waar: trainen met de Deuserband bouwt spieren efficiënter en vollediger op dan "werken" op gewichtmachines. Trainen met de band zet het hele lichaam onder spanning en bevordert de coördinatie van vele spiergroepen - het is dit "crossover-effect" dat de Deuserband zo veelzijdig maakt, niet alleen vanwege de verscheidenheid aan oefeningen waarvoor hij kan worden gebruikt, maar ook omdat je hem gemakkelijk mee naar buiten kunt nemen.

  Voor buitenoefening: de Möbiusband van de turner.

  De Deuserband, die in de jaren zestig door Erich Deuser (fysiotherapeut en voormalig masseur van het Duitse nationale voetbalelftal) op de markt werd gebracht, is een eenvoudig maar zeer variabel trainingshulpmiddel dat op alle gebieden van spieropbouwende training wordt gewaardeerd. Het model voor dit vaak geïmiteerde origineel (altijd en nog steeds geproduceerd in Duitsland) was een gewone fietsbinnenband die door Deuser voor trainingsdoeleinden werd geronseld. De 3 cm brede eindeloze rubberen band (de binnenkant is geribbeld voor slipweerstand) maakt een grote verscheidenheid aan bewegings- en houdoefeningen mogelijk om alle spiergroepen te versterken en is even nuttig bij dagelijkse evenwichtstraining als bij revalidatie na blessures. Door zijn lichte gewicht en afmetingen is de Deuserband ook het trainingsinstrument bij uitstek voor op reis.

  Productinformatie

  Artikel nummer 71353

   Lengte 2 m, breedte 3 cm. Gewicht 170 g. Gemaakt in Duitsland. Met gedetailleerde trainingsinstructies.

   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen