Menu

Deurhaak Louis 40

RAL 9010 Zuiverwit
Deurhaak Louis 40
RAL 9010 Zuiverwit
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  LOUIS is een dubbele haak die aan elke geschikte deur kan worden gehangen. Hij vindt zijn plaats zonder gereedschap door het gevouwen plaatstuk over het deurblad te plaatsen. In dit geval past hij op deurbladen zonder sponning met een dikte van ongeveer 40 mm, wat meestal het geval is. Als alternatief is er een versie voor 20 mm brede deuren beschikbaar. De twee draadeinden zijn veelzijdige hulpjes - in de badkamer voor handdoeken, in de slaapkamer voor de was en aan de gangdeur voor jassen, tassen en sjaals. Hoe heeft de hanger zijn naam gekregen? De ontwerpreferentie voor LOUIS was de paperclip, die miljoenen keren wordt gebruikt en tientallen jaren geleden werd uitgevonden door de Amerikaanse architect Louis E. Baltzley. Baltzley tientallen jaren geleden. Een klein, laat eerbetoon.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 207083

   Afmetingen: B 10 × D 7,8 × H 20 cm - Deurblad zonder sponning max.: 4 cm
   Gewicht: 180 g
   Materiaal: Staal, gepoedercoat; draad: Roestvrij staal
   Design: MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten