Hack Lederware

Dames Roadsterjas Paardenleer

Zwartbruin
Hack Lederware
Dames Roadsterjas Paardenleer
Zwartbruin
  Zwartbruin
  € 999,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Karakter stuk. Paardenhuid roadster jasje

  Dit roadsterjack is genaaid uit Franse paardenhuiden, die in Italië verchroomd en afgewerkt zijn tot een uiterst zacht en soepel, mat afgewerkt leer. Het materiaal wordt doorgeverfd (d.w.z. niet met kleur bespoten) en gepolijst, waardoor de zwarte kleurbraunals van binnenuit glanst - natuurlijke sporen van het paardenleven, zoals doornscheuren of insectenbeten, blijven zichtbaar op het oppervlak van het anders zeer ongevoelige materiaal. Twee scheidingsnaden in het voorpand brengen het bijna heuplange jasje in vorm. De snit is vrij dicht op het lichaam, maar de plooien in de mouwinzet zorgen voor een comfortabele pasvorm. De tweewegrits en de ritsen op de mouwsplitten en de voorzakken zijn van messing en van Riri.

  Hack. Lederwaren met karakter

  Achter Hack Lederware staat Christoph Hack, oprichter en fijn lederbewerker met een eigen atelier in Keulen. Hij werkt al tientallen jaren met een grote verscheidenheid aan leersoorten, waardoor hij een schat aan ervaring heeft opgedaan die doorwerkt in het ontwerp van de kledingstukken. Hack verwerkt bijvoorbeeld alleen leer met natuurlijke oppervlakken uit Duitsland, Italië en Scandinavië tot slijtvaste, functionele kleding en eenvoudige accessoires. De modellen van koeienhuid, paardenhuid en hertenhuid documenteren sporen van het leven van een dier, zoals insectenbeten of doornscheuren. Hun patina, dat zich ontwikkelt door beweging en veelvuldig dragen, is uitdrukkelijk gewenst omdat het bewijst dat het lederen kledingstuk met eer mag verouderen. Juist dit natuurlijke verouderingsproces geeft Hack jacks hun unieke "gezicht". Ze worden samengesteld in het hoofdkantoor van Hack in Keulen en in een Pools partnerbedrijf.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 84240

   Paardenleer (dikte 0,9 mm), chroomgelooid. Rompvoering 100% katoen, mouwvoering 100% viscose. Binnenzak met rits. Messing ritsen. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 38 = 59 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Vlak drogen
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen