Menu

Dames kimono mousseline

Lichtgrijs
Dames kimono mousseline
Lichtgrijs
  € 179,00
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Luchtig en huidvriendelijk: mousseline kimono

  Mousseline is een lichte, luchtige stof in een losse platbinding van slechts licht gedraaide garens. Het voelt zacht aan, heeft een gekreukte structuur die nog opvallender wordt door de kleine verdikkingen en knopen die typisch zijn voor het materiaal. De ademende mousseline wordt vaak in meerdere lagen gedragen, omdat hij dan minder transparant is en zijn temperatuurregelende eigenschappen bijzonder goed tot hun recht komen. De mousseline voor deze ongevoerde kimono is gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. We hebben het gemaakt met twee opgestikte zakken, het wordt gesloten met een riem van buitenstof en een das aan de onderkant.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 207314

   100% katoen. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat M/L = 117,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu