Menu

Dames gevoerde halve laarzen

Natuur
Dames gevoerde halve laarzen
Natuur
Natuur
€ 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Als het koud wordt. Leder, lamsvel en crêpe zool.

Het bovenmateriaal van deze halve laars is van zacht en gripvast rundleer. Daaronder zit echt lamsleer, waarmee de laars volledig gevoerd is. De brede crêpezool beschermt bovendien tegen de koude van de grond, terwijl het zachte loopvlak zorgt voor comfortabel lopen (en staan). Leren lussen aan de rand van de schacht maken het gemakkelijk om aan te trekken.

Punto Pigro. Schoenen uit de Marche

Montegranaro in de regio Marche, een belangrijke plaats voor de Italiaanse schoenenproductie, is de thuisbasis van het nog vrij jonge label Punto Pigro. Het in 2000 opgerichte bedrijf nam het traditionele schoenmakersambacht van de familie Secchiari, die sinds 1975 in deze branche actief is, over en voegde er nieuwe ideeën en invloeden aan toe - zo wordt een deel van de collectie bewerkt met een speciale naad die teruggaat op de mocassins van de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika. De kern van het merk wordt gevormd door het gebruik van hoogwaardige ledersoorten, traditioneel vakmanschap en een nonchalante stijl in het ontwerp van de modellen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 200656

Bovenmateriaal runderleder (dikte 1,2-1,4 mm), plantaardig gelooid. Voering lamsleer. Crêpe zool. Gemaakt in Italië.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu