Menu

Dames espadrilles

Olive
Nieuw
Exclusief
Dames espadrilles
Olive
€ 84,90
€ 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

Zomerse klassieker: espadrilles

Espadrilles zijn van oorsprong mediterraan, maar staan al lang bekend als lichte zomerschoenen. Ze worden op blote voeten gedragen en zijn dienovereenkomstig gemaakt. Bovenmateriaal en voering zijn gemaakt van ademend en huidvriendelijk katoen, met steviger canvas aan de buitenkant en zachte jersey aan de binnenkant. De binnenzool is gemaakt van klassiek, slijtvast jute, en een leren patch onder de hiel verhoogt het comfort. Een dunne buitenzool van natuurlijk rubber geeft de espadrilles een betere grip.

Grand Step Shoes. Een stap verder

Grand Step Shoes staat al meer dan 25 jaar voor comfortabele schoenen die op duurzame wijze en onder eerlijke omstandigheden worden geproduceerd uit natuurlijke materialen. Het label, dat in Mainz werd opgericht en nu in Pirmasens is gevestigd, hecht veel waarde aan het testen en certificeren van de gebruikte materialen. Daarom volgt Grand Step Shoes de richtlijnen van de GOTS (Global Organic Textile Standard) en de IVN (International Association of the Natural Textile Industry). Wat de productie betreft, werkt Grand Step Shoes al jaren met dezelfde partners en staat het bedrijf in nauw en persoonlijk contact met de fabrieken, vaak kleine familiebedrijven, in Europa en Vietnam. De naleving van een internationaal erkende "gedragscode" garandeert dat de mensen die er werken onder eerlijke omstandigheden en tegen een passende beloning werken. Deze criteria gelden ook voor de bedrijven die bij de hele bevoorradingsketen betrokken zijn. Met zoveel zorg voor de productie is het niet verwonderlijk dat Grand Step Shoes even nauwgezet is als het gaat om draagcomfort - ondersteund door een grondige kennis van de anatomie van de voet en geschikte materialen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 207468

Katoenen bovenkant en voering. Bekleding zool jute met leer vlek, plantaardig gelooid. Buitenzool van natuurlijk rubber. Gemaakt in Spanje.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu