Menu

Cosmetische spiegel verchroomd messing

Nieuw
Cosmetische spiegel verchroomd messing
  € 349,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Hand- en standspiegel. Gemaakt van optisch glas

  Zwaar en solide: de voet en ook de rand van het glas op deze spiegel zijn gemaakt van massief, schoon verchroomd messing. Dit zorgt voor een stevige standaard, die de spiegel ook nodig heeft, want hij heeft een diameter van 18 cm - een nogal ongewoon formaat voor een kapspiegel. Het moet ook stabiel zijn vanwege een ander speciaal kenmerk: Het spiegelglas is gemaakt van optisch glas, een materiaal dat zelden voor dit doel wordt gebruikt, omdat het zeer duur is om te produceren, aangezien het in een meerfasenproces wordt uitgeslepen. Het wordt gewoonlijk gebruikt om lenzen of spiegels te maken voor optische systemen zoals lenzen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de zuiverheid van het glas; luchtinsluitingen en onzuiverheden worden tot een absoluut minimum beperkt.

  Een bijzonder praktisch kenmerk is dat de spiegel in hoogte verstelbaar is en ook uit de houder kan worden genomen voor gemakkelijk gebruik als handspiegel. Aan de ene kant toont het het normale spiegelbeeld, aan de andere kant vergroot het vijf keer. U vindt de spiegel ook gecombineerd met een schaarmuurbevestiging in ons assortiment.

  De cosmetische spiegel is vervaardigd door de firma Windisch, een familiebedrijf in Barcelona dat sinds de oprichting in 1934 gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van spiegels en badkamerartikelen van messing.

  Productinformatie

  Artikel nummer 210265

   Sokkel en rand van messing, verchroomd. Spiegel in optisch glas. Eén kant normaal spiegelbeeld, andere kant 5x vergroting. Gemaakt in Spanje.
   Hoogte 41 cm, Ø incl. lijst 18,5 cm. In hoogte verstelbaar van 41 cm tot 54 cm. Gewicht 1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen