Menu
MAGAZIN

Container Henry 2

Wit
Nieuw
MAGAZIN
Container Henry 2
Wit
  Wit
  € 629,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  De grote plankentoren van de serie met twee hoge en twee platte vakken en een dienblad bovenaan. Gemakkelijk te verplaatsen op verborgen, vrij draaiende wielen. De levering is gemonteerd.

  Container Henry

  Een plankentoren met meerdere toepassingen: HENRY in zwart en wit, small, medium en large is een objectief middelpunt in de kamer of een discreet meubel. HENRY staat vrij, autonoom en van alle kanten toegankelijk als ruimteverdeler of als aanvullend meubel in de badkamer, woonkamer of hal. Gemakkelijk te verplaatsen via vrij draaiende, verborgen wielen. Een legbord dat de vakken verdeelt en een lade - beide van plaatstaal en gelakt in blauw of wit - vullen HENRY aan en breiden zijn functie uit.

  Wij streven naar deze diversiteit van gebruik in al onze MAGAZIN producten. Naast zijn functionaliteit valt het kleine meubel op door zijn slimme constructie: in een hoek van 45 graden gefreesde panelen grijpen afwisselend in de hoogte in elkaar. Dit geeft HENRY een zeer fijne contour en benadrukt tegelijkertijd het hoogwaardige materiaal, waarvan de gelamineerde houtkern dus zichtbaar is. HENRY wordt volledig gemonteerd geleverd. We ontdekten HENRY en de ontwerpers van Studio Sergeant rond de jonge Belg Pieter van den Poel op een tentoonstelling van afgestudeerden van de "Thomas More Hogeschool Mechelen". Met de naam van hun meubelstuk willen de jonge ontwerpers herinneren aan de architect Henry van der Velde, die met de architectuur van de Boekentoren een opvallende boekentoren naliet aan hun woonplaats Gent.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 89149

   Afmetingen: B 42,5 x D 42,5 x H 123 cm
   Gewicht: 23,5 kg
   Materiaal: Berken multiplex (oorsprong: Oost-Europa), 12 mm, aan beide zijden wit gemelamineerd of aan beide zijden zwart fenolhars gecoat (Bij multiplexpanelen afkomstig uit de carrosseriebouw zijn verschillen in kleur en structuur en af en toe kleine druksporen mogelijk.)
   Design: Studio Sergeant / MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten