MAGAZIN

Container Henry 2

Wit
MAGAZIN
Container Henry 2
Wit
  Wit
  € 659,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  De grote plankentoren van de serie met twee hoge en twee platte vakken en een dienblad bovenaan. Gemakkelijk te verplaatsen op verborgen, vrij draaiende wielen. De levering is gemonteerd.

  Container Henry

  Een schapentoren met meerdere gebruiksmogelijkheden: HENRY in small, medium en large is een objectachtig middelpunt in de kamer of een onopvallend meubel. HENRY staat vrij, onafhankelijk en van alle kanten toegankelijk als roomdivider of als aanvullend meubelstuk in de badkamer, woonkamer of gang. Gemakkelijk te verplaatsen op vrij draaiende, verborgen wielen. Een inlegblad en een lade - beide van plaatstaal - complementeren HENRY en breiden zijn functie uit. We streven naar deze verscheidenheid aan toepassingen met al onze MAGAZIN producten. Naast zijn functionaliteit wordt dit kleine meubel gekenmerkt door zijn ingenieuze ontwerp: panelen die in een hoek van 45 graden zijn gefreesd, grijpen in elkaar op verschillende hoogtes. Dit geeft HENRY een zeer fijne algehele contour en benadrukt tegelijkertijd het hoogwaardige materiaal, waarvan de kern van gelamineerd hout zichtbaar is. We ontdekten HENRY en de ontwerpers van Studio Sergeant, geleid door de jonge Belgische Pieter van den Poel, op een tentoonstelling van afgestudeerden van de Thomas More Hogeschool Mechelen. Met de naam van hun meubelstuk wilden de jonge ontwerpers de architect Henry van der Velde herdenken, die zijn geboortestad Gent een opvallende boekentoren naliet met de architectuur van het bibliotheekgebouw "Boekentoren".

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 89149

   Afmetingen: B 42,5 x D 42,5 x H 123 cmGewicht: 23,5 kgMateriaal: Berken multiplex (herkomst: Oost-Europa), 12 mm, aan beide zijden met witte melaminehars gecoat (kleur- en structuurverschillen en af en toe kleine druksporen zijn mogelijk bij multiplexplaten uit de carrosseriebouw). MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten