Menu

Combi Pot Gietijzer

Nieuw
Combi Pot Gietijzer
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Variatie is zijn kracht. De combi pot.

  Precies zoals u het wilt: als braadpan of (open) braadpan, ovenschotel of broodbakschaal, onze gietijzeren combipan biedt veelzijdige gebruiksmogelijkheden. U kunt zelfs het bijpassende deksel met de praktische, grote handgrepen meerdere keren gebruiken. Omdat hij aan de buitenkant plat is, kan hij ook worden gebruikt als grill- en serveerpan. Onze tip: De boven- en onderkant van onze combipot zijn geëmailleerd en daardoor beschermd tegen corrosie en vliegroest. Dit heeft als voordeel dat u er zelfs zuurdere gerechten mee kunt bereiden, zoals stoofschotels op basis van tomaten - zowel op de (ketel)grill als op het fornuis, in de oven of tuinoven.

  IJzergieten is een kunst

  Victoria in Medellín, Colombia, weet dit al 3 generaties lang. Het was 101 jaar geleden dat grootvader Raúl alle vaardigheden van het ijzergieten leerde. Al snel kon hij zijn eigen werkplaats opzetten, waar hij aanvankelijk vooral kleinere handwerkartikelen in mallen goot en te koop aanbood. De liefde voor koken en lekker eten bracht de oprichter van het bedrijf op het idee om een gietijzeren graanmolen te produceren. Achteraf gezien was dit het begin van een internationaal succesverhaal, want de ijzergieterij uit Victoria verkoopt haar kookgerei nu in 32 landen over de hele wereld. Voordat elk stuk de nu volledig geautomatiseerde productie verlaat, wordt het op de ouderwetse manier gebrand met lijnolie - gebrand, zoals de ijzerexpert zegt - en zo niet alleen voorzien van een natuurlijke beschermlaag, maar ook direct klaar voor gebruik. Dus u kunt uw gietijzeren pannen en potten meteen gaan gebruiken. Verwarm ze gewoon een paar minuten voor en gebruik de eerste paar keer misschien iets meer vet dan normaal om de gepolijste laag te behouden en aankoeken te voorkomen. En denk er a.u.b. ook aan om zeer zuur voedsel alleen voorzichtig te gebruiken en uw gietijzeren kookgerei niet te gebruiken om voedsel in te bewaren. U kunt de beschermende gepolijste laag thuis altijd opfrissen met een beetje druivenpit- of lijnzaadolie.

  Let op:

  Onderhoudsinstructies: Gietijzer mag niet in de vaatwasser. Om te reinigen veegt u de oppervlakken gewoon grondig af. Incidentele roest kan gemakkelijk worden verwijderd met een beetje bakolie, dun aangebracht met keukenpapier. Houd er rekening mee dat gietijzer sporen kan achterlaten op glaskeramische oppervlakken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205790

   Geëmailleerd gietijzer. Het potdeksel is geribbeld aan de binnenkant en kan evengoed afzonderlijk worden gebruikt als grillpan. Pot: Volume 3,5 l. Voet Ø 20 cm, Ø bovenkant 26 cm. Randhoogte 12,5 cm. Breedte 34 cm. Gewicht 4,5 kg. Deksel: Inhoud 0,8 l. Voet Ø 19 cm, Ø bovenkant 25 cm. Randhoogte 4,5 cm. Breedte 34 cm. Gewicht 2,7 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu