Menu

Chinese Gong klein

Chinese Gong klein
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Tactvol signaal

  Deze kleine versie deelt de oorsprong en het materiaal van onze grote gong - beide zijn van messing, beide komen uit Wuhan in China - maar niet de grootte en de maximale penetratie van het geluid. En dus is het ook meer bedoeld voor het discreet doorgeven van informatie ("Het eten is klaar!") dan voor het aankondigen van buurtgerucht.

  Geluiden van sublieme plechtigheid

  Zelfs nu nog zijn er in Wuhan, een oude Midden-Chinese handelsregio - waar de Yangtze en de Han-rivier samenkomen - veel gongsmeden die gongs op traditionele wijze met de hand vervaardigen. Elke gong is uniek in klank en ondanks het feit dat de toonhoogte onbepaald is, kan worden gesteld dat hoe groter de gong, hoe dieper de tonen en hoe indrukwekkender de resultaten die kunnen worden bereikt door verschillende slagtechnieken (tempo, slagkracht, ritme, demping enz.) wanneer de vrij opgehangen gong tot klinken wordt gebracht door er met de met katoen omwikkelde slagkop van de houten hamer op te slaan. Elke gong wordt met de hand gegoten uit een messinglegering, geciseleerd en omgedraaid.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67667

   Gong messing legering. Ø 20 cm. Gewicht 300 g. Houten hamer lengte 24 cm, gewicht 40 g. Hamerhoofd omwikkeld met katoen. Gemaakt in China.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu