Menu

Chest Bank Eikenhout Kort

Chest Bank Eikenhout Kort
  € 699,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Zitmeubelen met opbergruimte. De borstbank

  De kistbank is een zeldzame soort geworden. Ten onrechte, want het combineert de functionaliteiten van opbergen en erop zitten in één meubel, waardoor het goed staat in de gang en garderobe, maar ook in de slaapkamer of kleedkamer. Hier komt er een. Het heldere ontwerp toont een verwantschap met de traditie van Shaker meubelen, maar dit en het compacte formaat bieden ook het voordeel dat de kistbank kan worden geïntegreerd in de meest uiteenlopende woonstijlen en woonruimtes. Deze kleine versie is de korte tegenhanger van onze kistbank met hetzelfde ontwerp. Net als zijn grote zus maakt de fabrikant hem in alle onderdelen van massief, geolied eikenhout. Het tweedelige deksel wordt geopend door middel van een lus van plantaardig gelooid, ongeverfd leer en klikt aan de achterkant vast. De bergruimte wordt geventileerd door openingen in de verbinding tussen de bodem en de poten en in de uitsparing die is gefreesd om het deksel vast te zetten - wat zeer nuttig is wanneer bijvoorbeeld schoenen of textiel in de kistbank worden opgeborgen.

  Vorm en verfijn. Deens ontwerp

  Form & Refine is een Deens designlabel dat in 2018 is opgericht door Helle Herman Mortensen, Jonas Herman Pedersen en Lasse Lund Lauridsen. Het volgt op voorbeeldige wijze de Scandinavische designtraditie en zet deze tegelijkertijd voort. Centraal staat de harmonieuze combinatie van esthetiek, functie en materiaal. De ontwerpen zijn helder en ingetogen, functie leidt tot vorm en de pure materialen, die hun oorspronkelijke visuele details en vormen mogen behouden, worden met perfect vakmanschap verwerkt. Dit gebeurt altijd in de landen van oorsprong van de materialen, wat de transportwegen verkort en tegelijkertijd de lokale ambachtscultuur ondersteunt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206102

   Geolied eikenhout (oorsprong Bosnië en Herzegovina). Messing scharnier, leren lus, plantaardig gelooid. Gemaakt in Bosnië en Herzegovina. Zitting 66,5 × 33,5 cm, zithoogte 45 cm. Hoogte 45 cm, breedte 66,5 cm, diepte 33,5 cm. Gewicht 12,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen