Fabula Living

Carpet Daisy

Donkeroranje - 80 × 240 cm
Fabula Living
Carpet Daisy
Donkeroranje - 80 × 240 cm
  € 529,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Het handgemaakte, vlakgeweven DAISY-kleed brengt Scandinavische gezelligheid in huis met zijn harmonieuze samenspel van subtiele patronen en warme kleuren. De tweekleurige strepen zijn zo subtiel dat ze het tapijt doen lijken op een rustig, bijna effen oppervlak. De gedetailleerde afwerking wordt gevormd door een streep met schaakpatroon en de kleurige rand. De schering- en inslagdraden van het fijn geribbelde oppervlak vormen een licht verhoogde structuur die gemakkelijk te reinigen is. DAISY is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kan daardoor op veel plaatsen in huis worden gebruikt: als loper in de gang, als vloerkleed voor de bank of als bedombouw in de slaapkamer.

  Onderhoud van het tapijt

  Wij raden aan een ondertapijt te gebruiken om het tapijt langer mee te laten gaan. Een ondertapijt zorgt ervoor dat het tapijt op één plaats blijft liggen. Het vermindert ook de kans op vlekken. Stel uw tapijt niet bloot aan direct zonlicht. Omdat de tapijten handgeweven zijn, kunnen er onregelmatigheden in de kleuren en in de stof ontstaan. Dagelijkse reiniging: Stofzuig het tapijt wanneer dat nodig is. Stofzuig uw tapijt niet met de verlengde borstels van uw stofzuiger. U kunt uw tapijt ook uitschudden. Klop niet op het tapijt. Reinigen van vlekken, alleen wollen tapijten: Dep de vlek voorzichtig met een in koolzuurhoudend water gedoopte doek. Grondige reiniging: Wij raden professionele reiniging aan.

  Verdere informatie:

  Omdat de meeste Fabula tapijten uniek en handgemaakt zijn, kan de maat iets afwijken van de bestelde maat (+/-4%).

  Onregelmatigheden in maat, kleur en weving zijn kenmerkend voor handgemaakte tapijten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 210323

   Materiaal: 80 % scheerwol, 20 % linnen
   Ontwerp: Lisbet Friis

   Afmetingen: B 80 × L 240 cm
   Gewicht: 4,7 kg

   Afmetingen: B 140 × L 200 cm
   Gewicht: 6,9 kg

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen