Menu
Aarke

Carbonator 3 watersproeier

Gepolijst
Aarke
Carbonator 3 watersproeier
Gepolijst
  € 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Voor de productie van bruisend water thuis: De AARKE CARBONATOR heeft een basisconstructie van gepolijst of zwart gecoat roestvrij staal, is slank en vormelijk en neemt weinig ruimte in beslag. De werking is zeer eenvoudig: een PET-fles, die bij de levering is inbegrepen, wordt gevuld met koud leidingwater, in de houder van de machine geschroefd en met een hendelbeweging gevuld met gas uit de cartridge die in de behuizing zit. Geleverd met een PET-fles, maar zonder gasfles. De machine is compatibel met CO₂-flessen van de merken SodaStream, Sodastar, SodaMagic en Linde. In tegenstelling tot zijn voorganger heeft de hier aangeboden AARKE CARBONATOR 3 een mondstuk en eindkap van de bedieningshendel van staal (in tegenstelling tot kunststof bij de CARBONATOR II), een verbeterd bedieningsmechanisme en werkt hij stiller. De waterfles is de perfecte metgezel, in de CARBONATOR, op de keukentafel of in je handtas, met zijn slanke design en roestvrijstalen details zorgt de fles overal voor opschudding. De fles is ontworpen met de hoogste veiligheidsnormen in gedachten. Elastisch en tegelijkertijd robuust PET zorgt voor een veilig bruisplezier. Uiteraard is het gebruikte PET vrij van BPA en dus niet schadelijk voor de gezondheid en absoluut smaakloos. De grote flesopening garandeert gemakkelijk vullen en schoonmaken. De roestvrijstalen bodemdop kan worden verwijderd voor eenvoudige reiniging.Let op: De fles mag nooit in de vaatwasser worden afgewassen, want door de hoge temperatuur verliest hij eigenschappen die absoluut noodzakelijk zijn voor veilig gebruik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205360

   Afmetingen: B 15,3 × D 25,8 × H 41,4 cm
   Gewicht: 1,45 kg
   Materiaal: Waterbubbelaar: Roestvrij staal, gepolijst resp. zwarte poedercoating; fles: PET; dop en voet: gepolijst roestvrij staal
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen