Menu
Troxler-Haus Sozialtherapeutische Werkstätten

Bureau Boekenplank Eikenhout

Troxler-Haus Sozialtherapeutische Werkstätten
Bureau Boekenplank Eikenhout
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Heeft de neiging om vallen te voorkomen

  Staande boeken hebben de neiging om te vallen, stapels boeken hebben de neiging om weg te glijden. De boeken niet vasthouden met zijsteunen, maar door ze op te slaan of te vervoeren op een naar achteren hellende plank, deze praktijk is al lang beproefd in bibliotheken hier, zoals ook onze boekenwagen aantoont. Een klein meubelstuk dat in de VS alomtegenwoordig is als "desktop bookshelf", dat dit ontwerpkenmerk van de schuine plank voor de handset gebruikt, is daarentegen niet erg gebruikelijk in dit land. Vaak gebruikte boeken, naslagwerken, schriften of adresboeken enz. vinden er voldoende ruimte en kunnen zonder problemen worden verwijderd en teruggezet. Deze boekenkast komt de lezer goed van pas op zijn of haar favoriete leesplek - bijvoorbeeld op het bureau of het nachtkastje - en biedt met een nuttige breedte van 38 cm niet alleen plaats aan de huidige lectuur, maar ook aan meer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67838

   Gemaakt van geolied eikenhout. Voeten koeienhuid. Gemaakt in een werkplaats in Wuppertal. Hoogte 12,5 cm, breedte 40 cm, diepte 15,5 cm. Gewicht 670 g. Zonder decoratie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten