Menu
Metallkunstwerkstatt Tobias Harjes

Bronzen kroonluchter 7-vlam

Metallkunstwerkstatt Tobias Harjes
Bronzen kroonluchter 7-vlam
  € 599,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Bronzen kandelaar.

  Deze bronzen kandelaar heeft de vorm van de oude, cultureel belangrijke zevenarmige kandelaar. Hij is gegoten uit klokbrons in de Bremer Werkstatt.

  Gegoten in brons

  Deze metaalwerken zijn afkomstig van Friedrich Harjes' Bremer Werkstatt, dat in 1912 werd opgericht. Harjes werkte enkele jaren voor Heinrich Vogeler bij Barkenhoff in Worpswede voordat hij de werkplaats voor object- en klokgietwerk oprichtte die nu door zijn kleinzoon wordt gerund. De bronzen objecten worden gegoten van klokbrons en hebben daarom in eerste instantie sterke contouren, vloeiende vormen en gietruggen. In een meerfasig bewerkings- en polijstproces wordt het gegoten materiaal in de werkplaats geleidelijk in zijn uiteindelijke vorm gebracht, voordat uiteindelijk het oppervlak van de bronzen kroonluchters gedurende meerdere dagen zorgvuldig wordt gladgestreken in een speciale polijsttrommel. Daarna vertonen de objecten twee dingen: een duidelijke bronsglans en een levendig oppervlak met de sporen van het bronsgieten.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 75460

   Brons gemaakt van 90% koper en 10% tin, lood- en nikkelvrij. Voor kaarsen tot 2,2 cm Ø. Hoogte 30,5 cm, breedte 39,5 cm, diepte 12 cm. Gewicht 3,7 kg. Levering zonder kaarsen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen