Menu

Bronnley Citroen Zeep

Bronnley Citroen Zeep
€ 5,90Basisprijs: € 59,00/ 1kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

"De beste zepen ter wereld.

Dit product maakte de Engelse zeepfabriek Bronnley beroemd aan het eind van de 19e eeuw: "Bronnley's Lemon Soap". Hij werd voor het eerst vervaardigd in 1892 en is sindsdien een klassieker geworden, zowel qua vorm als qua greep bij het wassen. De zeep bevat nog een deel echte Siciliaanse citroenolie en verspreidt een sterke, zuivere citrusgeur.

Bronnley. Zepen en parfums uit Engeland.

De Engelsman James Bronnley leerde de kunst van het zeepmaken in Parijs voordat hij in 1884, toen hij amper 20 jaar oud was, zijn eigen zeepfabriek in Londen oprichtte. Slechts enkele jaren later verwierf hij faam met Bronnley's Citroenzeep, die onder meer te danken was aan de buitengewone kwaliteit van de gebruikte grondstoffen. Ook nu nog gebruikt Bronnley voor zijn zepen en parfums uitsluitend natuurlijke grondstoffen van hoge kwaliteit, zoals amandel- of citroenolie, kruiden- en bloemen- of bomenextracten.

Lichaamsverzorging.

Voor puristen zijn "water, zeep en lucht" de middelen bij uitstek voor lichaamsverzorging. Zoals bekend biedt de markt tegenwoordig veel meer, en het feit dat het grootste deel daarvan nu wordt gebruikt voor de speciale verzorging van "gestresste huid en haar" zou de verdenking kunnen wekken dat de hele "markt voor lichaamsverzorging" categorisch moet worden toegewezen aan de oorzaken van de problemen in plaats van aan de oplossing ervan. Wij handelen niet in water en lucht. Maar met zeep, bijvoorbeeld.

Productinformatie

Artikel nummer 79485

100 g stuk
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu