Menu

Brandtoren gietijzer

Brandtoren gietijzer
  € 799,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Verstandig ontworpen.

  De vuurton biedt een eenvoudige, zeer effectieve manier om de tuinavond door te brengen met een knapperend vuurtje. Een doordacht detail maakt het aansteken van het vuur erg gemakkelijk. Achter een paneel aan de voet van de vuurtoren bevindt zich een lade die dient als asbus, maar waarin ook aanmaakhout voor het aansteken van het vuur kan worden bewaard. Als u de lade samen met het brandende aanmaakhout naar binnen schuift en het deksel terugplaatst, zorgen de structuur en het ontwerp van de vuurton ervoor dat de houtblokken dankzij de perfecte ventilatie snel ontbranden en spoedig in een laaiende vlam opgaan.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89870

   Gelakt gietijzer. Hoogte 61 cm, Ø 30 cm. Gewicht ongeveer 38 kg. De brandtoren wordt geleverd in twee handige dozen en is zeer gemakkelijk ter plaatse te monteren.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen