Menu

Bouwplaats set

(set van 6)
Exclusief
Bouwplaats set
(set van 6)
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  leeverbaar vanaf half december, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Kindvriendelijk speelgoed is robuust en gemaakt van natuurlijke materialen, dat is voor ons uit den boze. Aan de rand van de Schwäbische Alb hebben wij een ervaren speelgoedfabrikant gevonden die met een hoog niveau van vakmanschap werkt en alleen hoogwaardige houtsoorten en onschadelijke beitsen en vernissen gebruikt. U kunt zijn bouwpakket in deze combinatie met een klaphek alleen bij ons krijgen.

  Niet zo haastig, kleine hobbit. Wegwerkzaamheden

  Het is de test van het geduld bij uitstek: wegwerkzaamheden op Duitse wegen. Meer dan 500 wegwerkzaamheden per jaar alleen al op de Duitse snelwegen spreken voor zich. Het spreekt dus vanzelf dat we ook een set wegwerkzaamheden hebben opgenomen voor onze verkeersspeelstraat. Verkeerskegel en zwaailicht, bord voor wegwerkzaamheden en slagboom - ja, het is waar, een slagboom hoort niet bij een typische wegwerkzaamheden. Maar een beweegbare slagboom is veel leuker om mee te spelen: laat de slagboom zakken, je moet de omleidingen nemen, verhoog de slagboom, je kunt erdoor. En omdat onze bouwplaatsset volledig is gemaakt van duurzaam massief beuken- en esdoornhout, zullen de barrièrematerialen de test van zowel de dag als de permanente bouwplaatsen doorstaan.

  Speel als een kind. Rijden als een grote jongen

  Rood licht? De auto moet daar stoppen! Naar links? Kijk uit voor tegemoetkomend verkeer! Er staat een voetganger bij het zebrapad, we laten hem eerst oversteken ... Met behulp van een verkeersspeelstraat kan spelenderwijs de betekenis van kruispunten en verkeerslichten, tegenliggers en zebrapaden worden geleerd. En niet te vergeten de educatieve waarde van een speelstraat: Auto's fascineren kinderen nu eenmaal. In hun verbeelding kunnen ze in de rol van volwassenen kruipen en over de weg brullen, oeps, piepende banden, rood licht, stop! Natuurlijk moet de gepassioneerde veelrijder de auto ook tussendoor van brandstof voorzien - en de gebeurtenissen rond een benzinepomp kunnen een echt avontuur worden. De auto is vuil geworden. Past hij in de badkuip? Maar nee, het heeft een eigen badkamer en rijdt door de wasstraat. En hij slaapt ook niet in bed, maar in de garage - totdat hij met een onverschrokken greep van de bestuurder weer de weg op suist.

  Hoogwaardige afwerking. Geschikt voor generaties

  Kinderen staan minder bekend om overdreven attent rijgedrag; speelgoedweg en houten auto, stoplicht en benzinestation moeten nogal wat weerstand kunnen bieden. De bijzondere robuustheid van het houten speelgoed staat centraal bij de fabrikant van onze verkeersspeelwegsets, die gevestigd is aan de rand van de Schwäbische Alb. Alleen hoogwaardige houtsoorten worden gebruikt, het speelgoed wordt met veel vakmanschap en kwaliteit vervaardigd en wordt uitsluitend in Duitsland geproduceerd. Nauwkeurig vakmanschap, schoon schuren, onschadelijke beitsen en vernissen behoren tot de normen van dit kleine familiebedrijf, dat in 1946 werd opgericht en nu door de derde generatie wordt geleid. Zo ontstaat onder de handen van de ervaren medewerkers duurzaam houten speelgoed dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205309

   Esdoornhout en beukenhout, kleurrijk bedrukt of gebeitst en duidelijk gelakt. De 6-delige bouwplaats set bestaat uit: 1 spoorwegbarrière, hoogte 5 cm, breedte 2,5 cm, diepte 2,5 cm. 2 bakens, elk 6,7 cm hoog, 2,5 cm breed, 3 cm diep. 2 verkeerskegels, elk 4 cm hoog, 2,6 cm breed, 2,7 cm diep. 1 bouwplaatsbord, hoogte 10 cm, breedte 4 cm, diepte 3 cm. Totaal gewicht 60 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu