Timmasiru

Bloem steun ijzerdraad

(3 stuks)
Exclusief
Timmasiru
Bloem steun ijzerdraad
(3 stuks)
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Steun voor zware bloemen

  Pioenen, dahlia's, potrozen en nog veel meer: ze produceren allemaal prachtige, grote bloemen. Helaas hebben ze, vooral na een regenbui of als het dubbele soorten zijn, ook de neiging om hun zware bloemhoofdjes naar de grond te buigen of zelfs om te buigen, zodat de kijker alleen de hals van de bloem kan bewonderen in plaats van het prachtige bloemhoofd.

  De eenvoudigste oplossingen zijn vaak de beste. In dit geval is de oplossing een bloemensteun. Onze bloemensteunen zijn stuk voor stuk vervaardigd uit massief ijzerdraad. De kop van de 85 centimeter lange spies is gebogen tot een horizontale lus die als steunring onder de bloem fungeert. Dankzij zijn stabiliteit kan de steun ook planten zoals zonnebloemen overeind houden wanneer hun sterke maar zeer lange stelen onder het gewicht van de bloem naar één kant hellen. Het eenvoudige uiterlijk van de bloemensteun is niet alleen functioneel, maar ook qua vormgeving goed doordacht: hij dringt niet op de voorgrond, maar gaat discreet onder de bloem schuil. Het onbehandelde ijzer krijgt na verloop van tijd een mooie roestpatina - de stabiliteit en functionaliteit van de bloemsteun blijven natuurlijk behouden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 210499

   Ijzer onbehandeld. Lengte 85 cm, Ø 10 cm. Gewicht 660 g.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten