Breka

Besteklade beukenhout

Smal
Breka
Besteklade beukenhout
Smal
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ruimtebesparend voor de lade

  De volgende bestekbakken zijn gemaakt door een houtverwerkingsbedrijf in het zuidwesten van Slovenië. Ze gebruiken alleen hout van gecontroleerde kwaliteit uit Europese bossen. In dit geval is het beukenhout dat professioneel gedroogd wordt in de eigen werkplaats en dan pas verder verwerkt wordt.

  Handgemaakt

  Een blik op de hoekverbindingen onthult het hoogwaardige vakmanschap. De bestekinzetten zijn gelijmd en bovendien over de hoek vastgezet met vingerlasverbindingen - de meest ingewikkelde en tegelijkertijd veiligste van de traditionele timmermansverbindingen. Buiten de meubelmakerij komen ze tegenwoordig niet vaak meer voor.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68636

   Lade-inzetstuk, verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Met frame van massief beukenhout, geolied. Bodeminzet van beuken multiplex. Levering zonder inhoud.
   Smal: met 5 vakken: voor tafelbestek en de kleine voorbereidingsmessen met kortere lemmeten. Grote keukenmessen passen hier niet in. Hoogte 6 cm, breedte 27,5 cm, diepte 47 cm. Gewicht 1,3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen