Menu

Besteklade beukenhout

Smal
Besteklade beukenhout
Smal
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  TITEL

  OVERWEGING 1

  Artikel tekst lang

  Ruimtebesparend voor de lade.

  De volgende bestekinzetten worden gemaakt door een houtverwerkingsbedrijf in het zuidwesten van Slovenië. Ze gebruiken alleen op kwaliteit getest hout uit Europese bossen. In dit geval gaat het om beukenhout, dat in de eigen werkplaats vakkundig wordt gedroogd en pas daarna verder wordt verwerkt.

  Handgemaakt.

  Een blik op de hoekverbindingen verraadt de hoogwaardige afwerking. De bestekinzetten worden gelijmd en bovendien over de hoek vastgezet met vingerlassen - de meest uitgebreide en tegelijk veiligste van de traditionele timmermanshoutverbindingen. Buiten de meubelmakerij komen ze tegenwoordig niet meer zo vaak voor.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68636

   Lade-inzetstuk, verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Met frame van massief beukenhout, geolied. Bodeminzet van beuken multiplex. Levering zonder inhoud.
   Smal: met 5 vakken: voor tafelbestek en de kleine voorbereidingsmessen met kortere lemmeten. Grote keukenmessen passen hier niet in. Hoogte 6 cm, breedte 27,5 cm, diepte 47 cm. Gewicht 1,3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen