Menu

Bedlade

Bedlade
Bedlade
119,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Zij die nooit hun brood in bed aten...

Misschien heb je dit dienblad nog niet ontdekt? Het is gemaakt van geolied walnotenhout in het beste vakmanschap - en vangt meer dan alleen de ontbijtkruimels op. Als u graag veel tijd in bed doorbrengt met lezen, kunt u niet alleen uw theekopje en bord koekjes op het dienblad met de uitklapbare bodem zetten, maar hebt u ook een plank voor uw boek, krant of tablet. En als de basis ingeklapt blijft, kan dit dienblad natuurlijk ook dienen als eenvoudig dienblad. Gemaakt in Slovenië van lokaal hout.

Productinformatie

Artikel nummer 46738

Notenhout geolied (herkomst Slovenië), siliconen voetjes. Opgevouwen breedte 55 cm, diepte 37 cm, hoogte 4 cm, opengevouwen breedte 58 cm, diepte 37 cm, hoogte 21,5 cm. Gewicht 1,7 kg. Zonder versiering.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu