Menu
LARES Blechwarenfabrikation

Baklijst vierkant roestvrij staal

hoekig gevormd
LARES Blechwarenfabrikation
Baklijst vierkant roestvrij staal
hoekig gevormd
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Van de bakkerij.

  Dit bakkersgerei is vervaardigd uit roestvrij staalplaat in de juiste plaatdikte (0,5 mm) door een gespecialiseerd bedrijf in Kraichgau. De fabriek bestaat al sinds 1948, en handwerk maakt nog steeds een groot deel van de productie uit - duidelijk zichtbaar in de kwaliteit van de afwerking en de maatvastheid van de frames. Onze fabrikant levert zijn producten anders alleen aan de vakhandel.

  Van de bakkerij.

  Dit bakgerei van roestvrij staalplaat wordt in de juiste plaatdikte (0,5 mm) geproduceerd door een gespecialiseerd bedrijf in Kraichgau. De fabriek bestaat al sinds 1948, en handwerk maakt nog steeds een groot deel van de productie uit - duidelijk zichtbaar in de kwaliteit van de afwerking en de maatvastheid van de frames. Onze fabrikant levert zijn producten anders alleen aan de vakhandel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41535

   Verstelbaar en gewerkt met een gladde binnenkant. Bestemd voor uitgebreide plaattaarten met vulling of een rijke topping en voor taarten die niet de klassieke ronde vorm mogen hebben. Gemaakt van roestvrij staal 18/10. Lengte 25-46 cm, breedte 17,5-32 cm, hoogte 7,5 cm. Gewicht 500 g. Kan in de vaatwasser gereinigd worden.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen