Greenbelts®

Bagagedraagtas koeienhuid

Exclusief
Greenbelts®
Bagagedraagtas koeienhuid
  € 399,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  In samenwerking met onze fabrikanten komen we vaak op ideeën voor nieuwe producten, die we dan samen in de praktijk brengen. Met Greenbelts® hebben we een serie fietstassen en accessoires ontwikkeld waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de oude Zwitserse legertassen. Natuurlijk kwam alleen het prachtige rundleer dat voor de Greenbelts® tassen wordt gebruikt als materiaal in het geding.

  Sterk stuk. Leren fietstas

  Deze bijzondere bagagedraagtas maakt deel uit van een serie fietstassen en accessoires die we samen met Greenbelts® hebben ontwikkeld. We hebben hem gemaakt van hetzelfde soepele rundleer als de Greenbelts® tassen in ons assortiment, een zacht maar zeer sterk leer met open randen. Het weelderige materiaalgebruik en de nauwkeurige afwerking door middel van doorstiksels zorgen op hun beurt voor duurzaamheid en stabiliteit. Qua ontwerp hebben we de oude Zwitserse legertassen als voorbeeld genomen: eenvoudig, bijna pragmatisch puristisch, solide en puur voor het doel ontworpen, met de karakteristieke klinknagels en kogelknopsluitingen op de riemen.

  Robuust, weerbestendig en klaar voor kantoor

  De fietstas is een universele lastdrager die ook voor vrije tijd en kantoor kan worden gebruikt. De tas is niet alleen visueel aantrekkelijk: het grote hoofdvak biedt plaats aan een laptop en A4-documenten of zelfs kleine aankopen. Twee zakken voor kleine spullen. Dankzij het hamerkophandvat op het met leer versterkte deksel is de fietstas gemakkelijk te dragen als u te voet bent. Optioneel kunt u ook een apart te bestellen schouderriem bevestigen. Voor het fietsen wordt de tas eenvoudig op de bagagedrager gemonteerd via twee riemen met kogelknoopsluiting. Hier is het bestand tegen weer en wind, want het robuuste, plantaardig gelooide en vatgeverfde leer is weerbestendig en kan naast dagelijks gebruik en zware slijtage ook een regenbui weerstaan. En om alles binnenin droog te houden, is het deksel gemaakt met gevouwen randen. En als u het leer van tijd tot tijd de juiste verzorging geeft, vormen de fietstas en uw fiets een onverslaanbaar team voor het leven.

  Greenbelts®. Natuurlijke leerproducten

  Het label Greenbelts® produceert natuurlijke lederen producten die eerlijk worden geproduceerd, de duurzaamheidsgedachte volgen en hun eigenaars lang plezier willen geven. Oprichter Rolf Ihmels zit achter het merk, dat gevestigd is in de regio Osnabrück. Hij zit al lang in de sector en heeft zijn huidige beroep als het ware in zijn genen - in het bedrijf van zijn ouders, dat nog conventioneel opereerde, werden al riemen gemaakt. Zijn inzet voor duurzaamheid begint bij de locatie. De fabriek is geen nieuw gebouw, maar een voormalige meubelmakerij voor massief houten meubelen. Alleen plantaardig gelooide volle koeienhuid van Europese looierijen die alle relevante milieunormen garanderen, wordt direct naast de kantoren verwerkt tot riemen en tassen. Dit is solide, eerlijk leer dat geen voering of vulling nodig heeft - dat kun je voelen, zien en ruiken in het eindproduct. Ihmels gaat ervan uit dat elk stuk leer dat hij verwerkt ooit de huid van een levend wezen was en dus gerespecteerd en geëerd moet worden. Daarom doet hij er alles aan om het leer zo te bewerken dat de waarde ervan langdurig behouden blijft.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206385

   Koeienhuid (dikte 2,7 mm), herkomst Europa. Plantaardig gelooid en getrommeld. Ongevoerd. Metalen klinknagels, schroeven en kogelknoppen. Een groot hoofdvak met 2 insteekvakken. Bevestiging aan bagagedrager via lederen riemen met kogelknoopsysteem. Gemaakt in Duitsland. Breedte 33 cm, hoogte 25 cm (met handvat 30 cm), diepte 10 cm. Gewicht 1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten