Menu

Badmat Honingraat Structuur

Grijs - 50 × 75 cm
Badmat Honingraat Structuur Grijs 50 × 75 cm
Badmat Honingraat Structuur
Grijs - 50 × 75 cm
84,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Zoals een tapijt in de badkamer. Met een zachte structuur

Sensueel biedt deze katoenen badmat met zijn geweven honingraatstructuur een interessante basis voor onze voeten. De ene voet zal dit meer waarnemen, de andere minder. In ieder geval vinden wij niet alleen de zachte structuur van het "tapijt" onder onze voeten zeer aangenaam, maar houden wij ook van de levendige uitstraling die het honingraatpatroon aan de bad- en douchemat geeft. Hij komt uit dezelfde weverij in Sardinië als onze in kleur geweven badmat en maakt indruk met dezelfde (profiel)stevige, volumineuze structuur.

Geweven in een traditioneel proces

De mat dankt zijn stevigheid aan de traditionele Sardijnse weeftechniek die "pipiones" wordt genoemd, waarbij de verhoogde patronen worden gecreëerd door weelderige, dichte lussen. Hiervoor wordt een weefmethode met drie draadsystemen gebruikt - een viervoudige twist in de grondketting, een lus bestaande uit 18 getwijnde garens en een bijzonder sterke achtvoudige twist in de inslag - die niet veel verschilt van de epinglé-techniek die voor fluweel wordt gebruikt. Traditioneel wordt het gebruikt om stevige tapijten van wol te weven; de Sardijnse weverij gebruikt echter zacht katoen voor de vervaardiging van haar bad- en douchematten. Met hun sobere kleurstelling zijn de tapijten ook geschikt voor de slaapkamer.

Productinformatie

Artikel nummer 207609

100% katoen. Oorsprong Italië. Basisgewicht 2.000 g/m². Machinewasbaar tot 40 °C, niet centrifugeren. Geschikt voor droogtrommel op lage temperatuur. Ingesteld op 5%. Gemaakt in Italië.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu