Menu

Backgammon Spel Kersenhout

Backgammon Spel Kersenhout
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Goed georganiseerde backgammon

  Griekse en Turkse koffiehuizen zouden ondenkbaar zijn zonder de "Tavli" of "Tavla" - in dit land bekend onder de Angelsaksische naam Backgammon - die tot doel heeft de eigen dammers uit vijandige gebieden te leiden en tenslotte uit het spel te verwijderen door met de dobbelstenen te gooien. Van de laatste Duitse fabrikant die nog steeds ingelegde spellen maakt.

  Massief hout, ingelegd

  Van de laatste Duitse fabrikant die nog inlegspellen maakt: een eersteklas backgammonkoffer en een compacte reisspelcollectie met magnetische stukken.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 71276

   Vanaf 8 jaar. Het frame is van kersenhout, het inlegwerk is van esdoornhout, evenals de 30 speelstukken, die een plaatsje vinden in een opbergvak. Met 4 dobbelstenen en een verdubbelende kubus. Gemaakt in Duitsland. Gesloten koffer lengte 35,5 cm, breedte 23,5 cm, hoogte 4 cm. Dobbelsteen Ø 2,7 cm. Gewicht 1 kg.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu