Bürstenfabrik Keller

Baardborstel

Zwart zwijnenhaar
Bürstenfabrik Keller
Baardborstel
Zwart zwijnenhaar
  Zwart zwijnenhaar
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De nette baard

  Of je baard beter getemd en gevormd kan worden met een kam of borstel na het wassen of 's ochtends kun je het beste zelf uitproberen. Of u kunt kiezen op basis van materialen: Naast een kam van hout is ook een baardborstel met een trim van natuurlijk haar (everzwijnenhaar) een goede keuze.

  De kunst van de baardverzorging

  Hoe lang je baard ook is, hij heeft verzorging nodig. Wassen, trimmen, contouren scheren, soepel houden met verzorgingsolie of in vorm brengen met wax. Zodat u thuis het hele klavier van de kapperskunst kunt bespelen, bieden wij niet alleen de software in de vorm van verzorgingsproducten, maar ook de hardware: van scharen tot kammen en borstels.

  Puur vakmanschap en de beste eigenschappen. Kammen en borstels van Groetsch

  De Frankische kammenmaker Groetsch maakt sinds 1848 kammen en borstels met de hand. Het familiebedrijf, nu in de vierde generatie, gebruikt alleen natuurlijke materialen, die, met uitzondering van hoorn, uit de regio komen. En omdat de rivier de Pegnitz direct door het terrein loopt, kan zelfs de elektriciteit ter plaatse worden opgewekt. De kammen worden speciaal voor Manufactum gemaakt van twee elastische houtsoorten: het hout van de Speierling en de Elsbeere. Beide behoren tot de rozenfamilie en zijn verwant aan de perenboom. Het hout heeft fijne poriën, waardoor het relatief waterdicht is, en het is flexibel. Behalve de vrij korte krulkam hebben de kammen een stabilisatiebalk aan de achterkant, gemaakt van het zeer taaie hout van de beuk. De tanden worden afzonderlijk gezaagd en over het hele oppervlak spiegelglad gepolijst, ook in de tussenruimten waar dat het belangrijkst is. De basis van de tanden is zorgvuldig afgerond, de punten zijn zo glad als porselein. Zo wordt de hoofdhuid aangenaam gemasseerd en niet gekrabd. Door het zorgvuldig polijsten behoeft het hout geen verdere oppervlaktebehandeling en krijgt het tijdens het gebruik een verzorgend patina. Ook voor de penselen wordt plaatselijk hout gebruikt - meestal hard peren- of beukenhout - dat met de hand wordt bewerkt, slechts geolied en ten slotte bekleed met natuurlijke materialen zoals everzwijnenhaar, zacht geitenhaar of cactusvezels.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70044

   De baardborstel is getrimd met zuiver zwijnenhaar, trimhoogte 1,5 cm. Perenhout is fijn geschuurd en geolied voor de body. Lengte 13,5 cm. Gewicht 20 g. Gemaakt in het Zwarte Woud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen