Menu
AstroMedia

AstroMedia Pocket Vlieger

AstroMedia
AstroMedia Pocket Vlieger
  € 4,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf eind oktober, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Altijd klaar: vliegers voor in de zak

  "Reeds enkele weken / Drie intiem bekende jongens - / Fritz, Franz, Conrad zijn hun namen - / Hebben met humor, geduld en zwoegen / Prachtige vliegers gemaakt / En ze vliegklaar gemaakt, / Zodat, behalve de wind, / Ze klaar zijn met de zaak." (Wilhelm Busch)

  Eigenlijk is deze zakvlieger - omdat hij van plastic is gemaakt - geen typisch Manufactum product. Maar we hebben het in ons assortiment opgenomen, zodat u het altijd bij de hand hebt zodra de wind opsteekt. Aan het begin van het seizoen bevestig je de ingepakte vlieger, die slechts 10 cm groot is, aan je sleutelbos en laat je hem - waar veld en wind elkaar ontmoeten - uitklappen tot een heuse vlieger (met een spanwijdte van net geen halve meter). De zakvlieger gaat de wind op met twee luchtkamers en een 14,5 m lang, maar willekeurig verlengbaar koord.

  Productinformatie

  Artikel nummer 81854

   Lengte 38 cm, breedte 42 cm. Zak Ø ca. 10 cm, hoogte ca. 2,5 cm. Gewicht 15 g. Gemaakt in China.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen