Menu
Brooks England

Zadeltas Scape

Brooks England
Zadeltas Scape
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De SCAPE zadeltas is een kleine, praktische, 100% waterdichte tas voor montage onder het zadel. Het bestaat uit een gelaste constructie, waterdichte materialen en details die de zak beschermen tegen scheuren en schuren. Bovendien is hij aan beide zijden voorzien van intern opvulschuim om de inhoud te beschermen. Een gecoate ritssluiting rondom zorgt voor maximale toegankelijkheid van de tas. Hij kan worden gebruikt als klassieke zadeltas of als veelzijdige extra tas die aan andere tassen uit de SCAPE-serie kan worden bevestigd om extra opbergruimte te creëren.

  BROOKS SCAPE tas serie

  Ongewoon gevoel, rijk gedetailleerd en zeer functioneel: wij kennen geen andere bagageserie voor vervoer op de fiets die overtuigender is op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en design. Het verwerkte materiaal heeft een textielachtig uiterlijk, is waterdicht en bestaat grotendeels uit een gelaste constructie.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206202

   Afmetingen: B 15 × D 0,8 × H 5,5 cm
   Volume: 0,7 l
   Gewicht: 70 g
   Materiaal: 46 % polyester; 34 % polyamide; 20 % polyamide, CSM gecoat
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen