Menu

Wortel wandelstok hazelnoot

Lengte 95 cm
Wortel wandelstok hazelnoot
Lengte 95 cm
  Lengte 95 cm
  € 89,90
  € 53,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Ondersteunen en vasthouden. Bergop, bergaf

  Voor een onderstam als deze moeten de blanco's ongeveer 15 jaar groeien voordat ze kunnen worden geoogst. Na een droogfase van een jaar kunnen ze dan worden verwerkt. Het gebruikte hazelaarhout is afkomstig van de eigen plantage van het bedrijf. De pommel, die handgemaakt is van het wortelstuk, is afgerond om perfect aan te sluiten bij de natuurlijke vorm van de hand bij het vastpakken. De stok is voorzien van een bergstokhuls - een diepgetrokken metalen huls met een stevige, vernikkelde punt - en een leren riempje als polslus. Het oppervlak is schorsvrij en zijdemat gelakt, waardoor de schoonheid van het natuurlijk gegroeide materiaal bijzonder goed tot zijn recht komt.

  Gereedschap, geen ornamenten. Wandelstokken van Gastrock

  Wie wandelstok zegt, bedoelt eigenlijk Gastrock - en dat is al 150 jaar zo, want het familiebedrijf, nu in de vijfde generatie, is niet alleen een van de laatste, maar ook een van de beste op zijn gebied. Gastrock begon in een tijd dat "edelweiss en stoknagel" nog onmisbaar waren voor de wandelstok, maar de kunst van het stokmaken is tot op de dag van vandaag gebleven. Het rust op drie pijlers: op veel handwerk, op een zelf ontwikkeld machinepark dat deels tientallen jaren oud is, en op vele jaren ervaring. Gastrock stokken worden gemaakt van geselecteerde natuurlijke houtsoorten die na de oogst eerst worden opgeslagen. Er zijn meer dan 30 stappen nodig van het gekruide hout tot de afgewerkte wandelstok: van schoonmaken, inweken via stoom en warm buigen tot rechtzetten, schuren en polijsten en tenslotte drogen. Wat de fabriek verlaat is unieke Duitse stokmakerskunst die zich over de hele wereld heeft verspreid, ook in opdracht - Gastrock levert bijvoorbeeld de stokken voor de paraplu's van Francesco Maglia. Wij hebben beproefde wandelstokken in klassieke ontwerpen geselecteerd. Traditionele modellen uit de natuur en voor gebruik in de natuur, elk een uniek stukje vakmanschap.

  Productinformatie

  Artikel nummer 37889

   Hazelaar onderstam. Echte schors en zijde mat gelakt. Handgemaakte kolf met leren riem. Vernikkelde puntige huls. Lichaamsgewicht tot 100 kg. Gewicht ongeveer 350 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen