Menu
Schaffner

Voorzitter Wallis

Thermisch verzinkt
Nieuw
Schaffner
Voorzitter Wallis
Thermisch verzinkt
  € 329,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin juni, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Chair WALLIS - heeft alles wat we van een goed buitenmeubel verwachten. De sierlijke en gemakkelijk te hanteren stoel presenteert zich opvallend met zijn symmetrisch geperforeerde oppervlakken. De metalen onderdelen zijn duurzaam weerbestendig behandeld, thermisch verzinkt of elektrolytisch verzinkt en voorzien van een poedercoating. De perforaties in de zitting en rugleuning zorgen niet alleen voor een opvallend uiterlijk, maar laten ook regenwater snel weglopen, ventileren op warme dagen en maken de staalconstructie lichter. We leveren WALLIS in twee verschillende afwerkingen, de uitzonderlijk robuuste thermisch verzinkte versie of de opvallende rode versie. Stoel en fauteuil zijn ook goed te combineren in hun materiaaluitvoeringen en zorgen voor een goed zitcomfort en een interessante uitstraling op balkons en terrassen. Belastbaar tot 120 kg. Exclusief voor MAGAZIN gemaakt door Schaffner in Zwitserland.

  Productinformatie

  Artikel nummer 210890

   Afmetingen: B 44 × D 53,5 × H 88 cm, zithoogte: 45 cm - stapelbaarGewicht: 8 kgMateriaal : stalen buizen, thermisch verzinkt of stalen buizen, verzinkt en gepoedercoat
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen