Menu

Vergrootglas Aanzetstuk Batterij Zaklamp

Vergrootglas Aanzetstuk Batterij Zaklamp
€ 12,90
€ 8,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voor precisie vakmensen, nieuwsgierigen en verzamelaars

Sinds mensenheugenis kan de Acculux worden aangevuld met deze zesvoudige loepbevestiging, die goed van pas komt op de meest uiteenlopende gebieden, van materiaalonderzoek tot numismatiek en filatelie tot natuurobservatie en huisgeneeskunde.

Goede dingen beter gemaakt. Met LED

Onderscheidingen maken de weg vrij voor 's werelds eerste zaklantaarn die kan worden opgeladen via een stopcontact, uit 1958 - vermoedelijk dankzij het ontwerp, dat moeilijk te overtreffen is in termen van eenvoud en praktische bruikbaarheid. In het licht van het alomtegenwoordige gedoe met oplaadkabels is de Acculux een verfrissend eenvoudig toestel dat eigenlijk (en niet alleen door uitleg) zelfverklarend is. In tegenstelling tot het oorspronkelijke model gebruikt dit model een LED voor (navenant helderder) licht, dat bovendien een langere bedrijfs- en levensduur heeft dan een gloeilamp. Wij hebben de LED-versie vervaardigd in de slagvaste behuizing van het origineel.

Productinformatie

Artikel nummer 41188

Gemaakt van plastic. Ø 2,5 cm, L 3,5 cm. Gewicht 6 g. Zonder zaklamp.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu