Menu

TV-meubel Bendy, klein

Roestig rood
Nieuw
TV-meubel Bendy, klein
Roestig rood
  € 215,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  De TV-standaard BENDY in de lage uitvoering is ideaal om in te passen in bestaande meubels. Met zijn vlakkere frame is BENDY de ideale standaard voor tv-schermen, stabiel te plaatsen op dressoirs, tv-tafels en kasten en dressoirs van welke aard dan ook. Eenvoudig te monteren, geschikt voor een breed scala aan apparaten: compatibel met Samsung, LG, Philips, Sony, Prosonic en vele andere schermen van 40 tot 70 inch. Gemonteerde schermen staan in de ideale kijkhoek voor zittende posities dankzij het schuine silhouet van de TV-standaard.
  Het u-vormige profiel biedt ruimte voor verborgen kabelgeleiding. De zichtbare schroefbouten en het gepoedercoate stalen frame geven de standaard een charmant industrieel karakter. Zo past dit kleine meubelstuk naadloos in de visie van MAGAZIN: Functioneel en mooi - industriële functionaliteit die ook in de woonkamer goed van pas komt. En voorzichtig: BENDY is uitgerust met rubberen voetjes om gevoelige oppervlakken te beschermen.

  BENDY is ook verkrijgbaar in een hoge versie (BENDY, Tall) voor vrije plaatsing in de kamer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 210319

   Afmetingen: B 80 × D 50 x H 76 cm
   Gewicht: 7,8 kg
   Materiaal: staal, gepoedercoat
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen