Menu

Tuiniershoed

Natuur
Tuiniershoed
Natuur
  Natuur
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Luchtige schaduwgever

  Schaduwgevende hoofddeksels. Geweven van stro, is het luchtig, licht en zeer comfortabel om te dragen, vooral bij warm weer als je wilt dat je hoofd koel blijft. Het heeft een zweetband aan de binnenkant en een gevlochten koord aan de buitenkant.

  Mayser Hoeden

  Toen Leonhard Mayser in 1800 zijn "Hutmacherey" in Ulm opende, kon hij nauwelijks vermoeden dat Mayser-hoeden ooit een wereldmerk zouden worden, met een jaarlijkse productie van 3,5 miljoen hoeden in het recordjaar 1963 (dat vandaag de dag nog steeds niet wordt overtroffen). Vandaag de dag liggen de productiecijfers veel lager, maar Mayser, dat zijn hoeden in 44 landen verkoopt, mag zich nog steeds een wereldmerk noemen. Maar het geheim van het succes van het bedrijf uit Lindenberg in de Allgäu, het vroegere "kleine Parijs" van de hoedenmode, is al meer dan twee eeuwen hetzelfde gebleven: Kwaliteit. Terwijl ontwerp, inkoop en verkoop nog steeds in de Allgäu gevestigd zijn, werd de productie in 2002 naar Slowakije verplaatst. Mayser bouwde er zijn eigen fabriek en kwalificeert er ook zijn eigen personeel.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 202504

   100% stro. Zweetband van 100% polyester. Sierkoord van 78% katoen en 22% linnen. Gemaakt in Slowakije. Randdiepte 6 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu