Menu

The Organic Company Keukenschort

The Organic Company Keukenschort
  € 47,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  De doek kan zowel worden gebruikt als schort - en dan past iedereen dankzij de vele lussen - als om zich af te drogen.

  Gewoon functioneel

  Als het gaat om eenvoudig maar zeer functioneel design, zijn de Scandinaviërs moeilijk te verslaan. Dat bewijst ook "The Organic Company", die zelfs eenvoudige en zogenaamd onverbeterlijke zaken als bad- en keukendoeken of keukenschorten een kers op de taart geeft door er een eenvoudig, klein detail aan toe te voegen: een lint dat aan één kant is vastgenaaid, niet continu, maar op regelmatige afstanden - ongeveer om de 10 cm. Hierdoor ontstaan lussen die dienen als flexibele hangers, maar vooral het uiteinde van de handdoek kan hier worden ingestopt en vindt er steun in als je de handdoek om je hoofd of lichaam wikkelt. De katoenen stof van de handdoeken is licht, heeft een groot oppervlak dankzij de visgraatweving en kan daardoor veel vocht opnemen - maar droogt ook weer snel.

  Design met functie. "Zorgen is het nieuwe cool"

  Het Deense textiellabel "The Organic Company" zet zich niet alleen in voor een goed, functioneel ontwerp, maar ook voor een verantwoord gebruik van het milieu en de hulpbronnen. Om dit te kunnen realiseren gebruikt oprichtster Joy Vasiljev voor haar textiel uitsluitend katoen van gecontroleerde biologische teelt. Sinds 2010 laat zij ook al haar textiel certificeren volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS), zodat men er zeker van kan zijn dat de artikelen niet alleen van milieuvriendelijk materiaal zijn gemaakt en geverfd, maar dat de hele productieketen wordt gecontroleerd en verzekerd is dat de arbeiders onder eerlijke omstandigheden produceren. De ontwerpen worden gemaakt in samenwerking met Deense textielontwerpers, altijd met het doel het textiel zo doordacht en aantrekkelijk te maken dat men er lang plezier en vooral gebruik van zal hebben.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12984

   100% katoen. Herkomst India, geweven in visgraatmotief. Basisgewicht 180 g/m². Garengetal Nm 20/2. Machinewasbaar tot 60 °C. Krimp 5%. Made in India. Kleur donkergrijs. 155 × 60 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu