Menu

Teemu Järvi print

Beer
Teemu Järvi print
Beer
Beer
€ 29,90
€ 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De groeten van Finland. Met illustraties van Teemu Järvi.

De Finse illustrator Teemu Järvi vindt de motieven voor zijn prenten, ansichtkaarten en kalenders op uitstapjes door zijn bosrijke thuisland. In tegenstelling tot wetenschappelijke voorstellingen tekent hij wilde en gedomesticeerde dieren zoals hij ze zelf waarneemt in wat meestal slechts een zeer kort moment van ontmoeting is. Daarbij maakt hij ze volledig los van hun omgeving en concentreert hij zich op zowel hun uiterlijk als hun aard. Dit zuiver subjectieve standpunt resulteert niet alleen in een even subjectieve weergave, maar ook in een rationeel niet gemakkelijk verklaarbare component die het karakter van de dieren weergeeft.

Ook in zijn keuze van tekenmiddelen concentreert Järvi zich op het elementaire: Hij tekent uitsluitend met zwarte inkt en zelfgemaakte tekenpennen, die hij uit riet snijdt (en niet uit bamboe, zoals gebruikelijk is). Het gebruik van natuurlijke materialen is ook een uitdrukking van zijn diepe verbondenheid met de Finse natuur, die voor Järvi van kinds af aan zowel een creatieve kosmos als een oase van rust is geweest - en des te belangrijker en waardevoller voor de volwassen stadsbewoner.

Productinformatie

Artikel nummer 201954

Print met een motief van Teemu Järvi, drie om uit te kiezen: beer, uil of hert. Offsetdruk op crèmekleurig ongestreken papier. Formaat 30 × 40 cm, geschikt voor onze foto rail 30 cm. Gemaakt in Finland. Levering zonder schilderijrail.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu