Menu

Tas Cases Cowhide

Tas Cases Cowhide
€ 54,90
€ 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Tip bescherming.

Even snel naar de tuin of de ladder zonder speciale werkkleding aan te hoeven trekken - elke tuinier en doe-het-zelver is vertrouwd met spontane activiteiten rond huis, tuin en bloembed. Maar waar laat u het gereedschap als u niet wilt dat uw (kwetsbare) dagelijkse broek doorboord wordt door een mes, een schaar of een schroevendraaier?

Deze zakpijper is gemaakt van vormvast, 2 mm dik runderleer. Hij beschermt uw broekzak op betrouwbare wijze tegen doorboring door scherp gereedschap. Tegelijkertijd houdt hij belangrijk gereedschap binnen handbereik: voor handwerk in huis en op het erf en voor tuinieren, met name voor werkzaamheden waarbij messen of scharen moeten worden gebruikt (daarom is hij niet alleen populair bij handwerkers, maar ook bij kappers). Bovendien is het gemakkelijk voor de zenuwen - gewoon terloops - door het vervelende, tijdrovende zoeken à la "Waar heb ik net ..." van bij het begin te elimineren.

De fabrikant, een in Beieren gevestigde zadel- en lederfabrikant, gebruikt plantaardig gelooid rundleer afkomstig van een looierij in Baden-Württemberg.

Productinformatie

Artikel nummer 202434

Koeienhuid (materiaaldikte 2,1-2,3 mm), plantaardig gelooid, herkomst Duitsland. Messing klinknagel. Gemaakt in Duitsland.
Breedte 12,3 cm, hoogte 16,2 cm. Compartiment 9 × 11 cm. Gewicht 83 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu