Menu

Taartring met handvat Roestvrij Staal

Taartring met handvat Roestvrij Staal
€ 15,90
€ 11,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Van de bakkerij

Dit bakkersgerei wordt door een gespecialiseerd bedrijf in Kraichgau vervaardigd van roestvrij plaatstaal in een behoorlijke plaatdikte (0,5 mm). De fabriek bestaat sinds 1948, en handarbeid neemt nog steeds een groot deel van de productie voor zijn rekening - dat is duidelijk te zien aan de kwaliteit van het vakmanschap en de maatvastheid van de frames. Onze fabrikant levert zijn producten anders alleen aan de vakhandel.

Productinformatie

Artikel nummer 41534

Verstelbaar en gemaakt met een gladde binnenkant. Gemaakt van roestvrij staal 18/10. Voor taarten Ø 17-30 cm. Hoogte 7 cm. Gewicht 230 g. Kan in de vaatwasser gereinigd worden.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu