Menu

Stuur Lightskin, STVZO

Zwart
Stuur Lightskin, STVZO
Zwart
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  LIGHTSKIN is een fietsstuur met geïntegreerd LED voorlicht. Je kunt niet discreter en veiliger een krachtige koplamp op je fiets zetten. LIGHTSKIN is het resultaat van jarenlang ontwikkelingswerk van de Berlijnse fietssmederij Schindelhauer en de Koreaanse fabrikant LightSKIN. Met een afmeting van slechts 13 × 18,5 mm is het resultaat 's werelds kleinste lens die voldoet aan de licht-donkerlimiet die vereist is voor StVZO-goedkeuring. Het LIGHTSKIN stuur biedt twee lichtniveaus met maximaal 150 lumen lichtopbrengst en een looptijd tot 6 uur. De interne 2000 mAh Li-polymeer batterij wordt opgeladen via micro USB. De waterbeschermde oplaadpoort bevindt zich aan de voorkant naast de geïntegreerde lens. In combinatie met de LIGHTSKIN zadelpen biedt dit alle liefhebbers van eenvoudige fietsvormen een volwaardig, diefstalbestendig en officieel goedgekeurd lichtsysteem. Het stuur kan met weinig moeite worden vervangen door een standaard stuur. Voorwaarde is dat de grootte van Ø 31,8 mm in acht wordt genomen. Geproduceerd in Korea.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209638

   Afmetingen:Ø 31,8 mm × L 64 cm
   Gewicht: ca. 400 g
   Materiaal: Aluminium (AL6061)
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen