Menu

Stoel Opstand

Beige / Ivoor NCS S 1505-Y 10R
Stoel Opstand
Beige / Ivoor NCS S 1505-Y 10R
€ 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De REVOLT CHAIR is oorspronkelijk ontworpen door Friso Kramer tijdens zijn werk bij de Nederlandse meubelfabrikant Ahrend in de jaren vijftig. In een samenwerking tussen Ahrend en HAY wordt dit meubel, dat wordt beschouwd als een van de iconen van het Nederlandse design, opnieuw uitgebracht. REVOLT CHAIR belichaamt de onmiskenbare minimalistische stijl van Friso Kramer, die gevormd werd door het tijdperk. Een revolutionair ontwerp voor die tijd, de constructie van de stalen voet lijkt bijzonder opmerkelijk. Het was gebruikelijk dat stoelen van dit type een ronde buis hadden, maar hier maakt die plaats voor een u-vormige stalen frameconstructie. De stoel, die nu volgens het oorspronkelijke procédé wordt vervaardigd, behoudt de functionaliteit en de robuuste constructie van het oorspronkelijke model uit het midden van de vorige eeuw. Eigentijds zijn de kleuren en de materiaalkeuze voor de zitting en de rugleuning. Deze bestaat uit een mengsel van gerecycleerd en nieuw ABS-materiaal in verschillende kleurmogelijkheden. Het zwarte ABS-materiaal bestaat voor 100 % uit gerecycleerde ABS, terwijl de gekleurde versies zijn gemaakt van 30 % gerecycleerde ABS en 70 % zogenaamde "virgin" ABS.

Productinformatie

Artikel nummer 205821

Afmetingen: B 45,5 × D 49,5 × H 81 cm, zithoogte: 46 cm
Gewicht: 4 ,7 kg
Materiaal: frame: staal, poedercoating; zitting en rugleuning: ABS kunststof, rubberen voetjes
Ontwerp: Friso Kramer
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu