Menu

Stempelinkt

Stempelinkt
€ 7,90
€ 4,90Basisprijs: € 140,00/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Gutenbergs Stempelinkt

Naast blanco stempels en rubberletters (die u in ons assortiment vindt) zijn stempelkussens en inkt onmisbare onderdelen van onze eigen huisdrukkerij met beweegbare letters. Deze laatste is afkomstig van Gutenberg, een fabrikant wiens naam niet alleen op het gebied van alles wat met drukken te maken heeft een goede klank heeft, maar die ook al ongeveer 80 jaar accessoires voor stempelen en verzegelen produceert en die ook een zekere faam kan opeisen voor zijn gomstift (een lijmstift op basis van water en Arabische gom - u vindt deze ook in ons assortiment).
De zwarte stempelinkt op waterbasis, die over een groot oppervlak kan worden verspreid met het strooiapparaat dat zich reeds heeft bewezen bij de gompen, is geschikt voor het (opnieuw) vullen van droge stempelkussens.

Productinformatie

Artikel nummer 40838

Stempelinkt op waterbasis voor het bedrukken van papier en karton. De inhoud is voldoende voor 20-30 vullingen van het onverzadigde stempelkussen.
35 ml plastic flesje met strooier
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu