Menu
Duralex

Stapelbaar serveerglas gehard glas

Duralex
Stapelbaar serveerglas gehard glas
  € 1,90
  € 0,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Stapelbaar.

  Eenvoudige drinkglazen die - heel praktisch - dankzij hun conische vorm met weinig hoogtebehoefte in de kast kunnen worden gestapeld. Ze bewijzen hun dagelijkse geschiktheid vaker in restaurants als serveerglazen - daar worden deze glazen eerder geserveerd bij de groet uit de keuken of zelfs bij het dessert.

  Duralex. Gebruiksglas van gehard glas sinds 1939

  Duralex in Midden-Frankrijk maakt al meer dan 80 jaar onbreekbaar gebruiksglas van zogenaamd gehard glas. Ook anderen hebben het proces onder de knie om glas minder schokgevoelig en tegelijkertijd hittebestendig te maken door het te verhitten tot ongeveer 600 °C en vervolgens snel af te koelen in een lehr. Vrijwel geen enkel glas heeft echter zo'n wereldwijde faam verworven als het bistroglas uit de "Picardie"-serie, dat al lang niet meer weg te denken is uit Franse cafés.

  Productinformatie

  Artikel nummer 43339

   Gemaakt van gehard glas en dus hittebestendig. Geschikt voor de vaatwasser. Inhoud 120 ml. Hoogte 7,5 cm. Gewicht 160 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen